Home Fishfinders Humminbird Fishfinders Helix 5 CHIRP SI GPS G2 Humminbird

Helix 5 CHIRP SI GPS G2 Humminbird

Helix 5 CHIRP SI GPS G2 Humminbird
0 Reviews | Review toevoegen

De Helix 5 SI – GPS G2 is het meest complete 5 inch toestel ter wereld. Deze alleskunner heeft alles aanboord en brengt dat via het 5” breedbeeld scherm duidelijk in beeld.

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 549,00
€ 479,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

HUMMINBIRD Helix 5 SI-GPS G2
Standaard met AutoChart Live
De Helix 5 SI – GPS G2 is het meest complete 5 inch toestel ter wereld.
Deze alleskunner heeft alles aanboord en brengt dat via het 5” breedbeeld scherm duidelijk in beeld. Het unieke Side Imaging (een Humminbird uitvinding) geeft je een fotografisch driedimensionaal beeld van de bodem.

DownImaging zorgt voor een fotografisch tweedimensionaal beeld en de DualBeam sonar op 200 en 83 kHzmaakt de fishfinder compleet. Ingebouwde GPS en kaartplotter zorgen voor een veilige en duidelijke navigatie.

Inclusief de alles in één transducer!

AutoChart Live tekent een kaart met de dieptelijnen van jouw water, compleet met dieptecijfers, terwijl je de boot vaart. Bodemhardheid: De details gaan verder. AutoChart Live bepaalt de hardheid van de bodem.
Vegetatie: Wierbedden en waterplanten worden met AutoChart Live in kaart gebracht

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken