Home Elektromotoren Minn Kota Minn Kota EM Motoren

Minn Kota EM Motoren

Minn-Kota-EM-Motoren

De Minn Kota EM ofwel Engine Mount motoren

Deze motoren zijn bedoeld om op uw buitenboord motor te monteren. Ideaal om manouvreerbaar te zijn bij lage snelheden, stil te kunnen varen of door natuurgebieden te varen.

Doordat deze motoren op de cavitatieplaat van de buitenboordmotor geplaatst worden komt deze uit het water zodra u met uw buitenboordmotor hard gaat varen en heeft zo geen nadelig effect op het vaargedrag. U hoeft dus ook niks te doen om de motor neer te klappen of in te schakelen. 

De snelheid wordt geregeld door een afstandsbediening aan een kabel. Met deze bediening kunt u traploos 0 tot 100% gas geven vooruit en achteruit. Sturen gebeurt door het sturen van de buitenboordmotor. 

Deze motoren worden ook regelmatig gebruikt als hoofdaandrijving zonder een buitenboordmotor. Dan kunt u de motor sturend of als u een roer heeft vast onder de boot monteren en heeft u een 55Lbs elektromotor.
DE 80lbs en 160lbs zijn uit de productie gehaald en niet meer leverbaar.

 
Bootlengtes Minn Kota EM motoren
Boot lengte
  4 meter 4,75 meter 5,5 meter 6 meter 6,5 meter 7+ meter
Motor keuze            
EM 55 Lbs x x x      
EM 80 Lbs   x x x    
EM 160 Lbs       x x x

 
| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken