Home Elektromotoren Torqeedo Torqeedo Cruise Torqeedo Cruise 2.0 R langstaart

Torqeedo Cruise 2.0 R langstaart

Torqeedo Cruise 2.0 R langstaart
Reviews | Review toevoegen

- deze motor is vervangen door het nieuwe 2016 model - geen 2014 en 2015 modellen meer beschikbaar  Torqeedo Cruise - de sterkste 24V motor op de markt De Cruise 2.0 RL is nu ook verkrijgbaar in...

€ 3.250,00
€ 2.990,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

- deze motor is vervangen door het nieuwe 2016 model -

geen 2014 en 2015 modellen meer beschikbaar 

Torqeedo Cruise - de sterkste 24V motor op de markt

De Cruise 2.0 RL is nu ook verkrijgbaar in een nieuwe uitvoering, speciaal ontworpen voor gebruik in boten met afstandsbesturing en gasbediening op afstand.

Levering compleet incl. afstandbediening rechtshanding topmontage met 10 ft kabel, complete aansluitkabelset met hoofdschakelaar en zekering.

De Torqeedo Cruise 2.0 R kan op standaard stuursystemen aangesloten worden (niet inbegrepen).

TORQEEDO ELECTRONISCHE GASBEDIENING
Rechthandige afstandbediening voor topmontage met geintegreerde AAN/UIT schakelaar.

TORQEEDO VOLTMETER (DISLAY)
De Torqeedo Cruise 2.0 werkt op twee in serie geschakelde 12V accu’s, welke nominaal 24V leveren. Het gemeten voltage van deze accubank zal in volle toestand ca. 27V en in ontladen toestand ca. 20V bedragen.
Het meten van het voltage geeft dus enkel een groffe indicatie van de ladingstoestand van de accubank, maar geeft toch de mogelijkheid een inschatting te maken van de rest accucapaciteit en rest vaartijd.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken