Home Elektromotoren Boegmotoren en Accessoires Ultrex 80 / US2 / IPILOT-BT 152CM

Ultrex 80 / US2 / IPILOT-BT 152CM

Ultrex 80 / US2 / IPILOT-BT 152CM
0 Bewertungen | Bewertung hinzufügen

De Minn Kota Ultrex 80 met i-Pilot is een high-end boegmotor. De Ultrex onderscheidt zich door een combinatie van de precisie van een kabelbestuurde motor met de slimheid van de i-Pilot gps technol...


€ 3.899,00
€ 3.200,00
Preis pro Stück

 

Anzahl: 
Kaufen

| Mehr

De Minn Kota Ultrex 80 met i-Pilot is een high-end boegmotor. De Ultrex onderscheidt zich door een combinatie van de precisie van een kabelbestuurde motor met de slimheid van de i-Pilot gps technologie. Deze motor is met 80 lbs en een staarthoogte van 152 cm geschikt voor medium tot grote visboten.

Met de Ultrex maakt u geen compromissen. U kiest voor zowel het kabelbestuurde voetpedaal én i-Pilot met de beroemde Spot-Lock technologie.

Wat is het verschil tussen de Ultrex en de andere boegmotoren?

Er zijn twee types boegmotoren: kabelgestuurde motoren en elektrisch-gestuurde motoren.

Ultrex is de nummer één kabelmotor. Bij een kabelgestuurde motor gaat er een kabel direct vanuit het voetpedaal naar de motor waardoor de motor 'handmatig' word bestuurd. Hierdoor worden motoren met 'kabel' vaak als accurater gezien. Bij een elektrisch-gestuurde motor kan er een vertraging zitten in het sturen. In de afgelopen jaren is de techniek wel dusdanig ontwikkeld dat ook elektrisch-gestuurde motoren een zeer snelle reactietijd hebben.

Bij elektrisch-gestuurde boegmotoren wordt er een elektromotor gebruikt voor alle stuurfuncties. Er zit geen kabel in het voetpedaal. Wanneer er op het pedaal wordt gedrukt wordt er contact gemaakt en wordt de motor (elektronisch) verteld wat hij moet doen. Elektrische boegmotoren van Minn Kota zijn de PowerDrive, Terrova en de Ulterra.

Sortieren nach:

Bewertung hinzufügen

Bewertung wird zuerst von admin genehmigt werden

Keine Bewertungen gefunden

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken