Home Accu's & laders Accu's AGM Accu's Optima Optima Yellow Top semi tractie accu YT S 4.2 55 Ah

Optima Yellow Top semi tractie accu YT S 4.2 55 Ah

Optima Yellow Top semi tractie accu YT S 4.2 55 Ah
0 Reviews | Review toevoegen

Optima Yellow Top 4,2L 55 Ah De Optima accu’s behoren tot de betrouwbaarste en duurzaamste accu’s die verkrijgbaar zijn. Het elektrolyt is geabsorbeerd in een glasvezelisolator, wat resulteert in ...

€ 361,50
€ 237,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Optima Yellow Top 4,2L 55 Ah

De Optima accu’s behoren tot de betrouwbaarste en duurzaamste accu’s die verkrijgbaar zijn. Het elektrolyt is geabsorbeerd in een glasvezelisolator, wat resulteert in een lage inwendige weerstand en een zeer hoge capaciteit.

Optima accu’s zijn absoluut lekvrij, zelfs bij beschadiging. Verder hebben ze een twee à drie keer langere levensduur dan conventionele accu’s en zijn ze onderhoudsvrij; water bijvullen en corrosie verwijderen van de accupolen is niet meer nodig. Door hun zeer geringe zelfontlading zijn ze ook na een langere periode van stilstand direct bruikbaar.

Afmetingen (lxbxh, inclusief pool) 244 x 172 x 195 mm, gewicht 19,5 kg

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken