Home Zonnepanelen Solbian Flexibel SP Series Complete set Solbian SP-100L

Complete set Solbian SP-100L

Complete set Solbian SP-100L
Complete set Solbian SP-100L
0 Reviews | Review toevoegen

Het Solbianflex SP 100 L zonnepaneel is samengesteld uit monokristallijne zonnecellen met een hoger rendement dan 22.5%.

€ 1.125,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De complete set bestaat uit:
- Solbian SP-100L zonnepaneel
Genasun MPPT voor 12 Volt accu's
- 5m bekabeling met MC4 stekkers

Voor de elektrische buitenboordmotor is de Solbianflex SP 100 L zonnepaneel een onmisbaar product. De Solbianflex SP 100 L is een robuust zonnepaneel met een slank ontwerp dat uitermate geschikt is voor jou elektrische buitenboordmotor. Het Solbianflex SP 100 L zonnepaneel is samengesteld uit monokristallijne zonnecellen met een hoger rendement dan 22.5%. De cellen van het Solbianflex SP 100 L zonnepaneel zijn ingevoegd in polymeren en beschikken over een zeer hoge flexibiliteit. Erg praktisch, is dat het Solbianflex SP 100 L zonnepaneel een licht gewicht bevat in vergelijking tot de traditionele zonnepanelen. Om de duurzaamheid te waarborgen is het Solbianflex SP 100 L zonnepaneel getest onder de zwaarste maritieme omstandigheden. Met het Solbianflex SP 100 L zonnepaneel vaar je dus kostenbesparend en milieuvriendelijk.
 
Kenmerken:
 
-          Afmeting (l x b): 1109 x 546
-          Gewicht: 1.5 kg
-          18.0 V
-          5.7 Ampere
-          102 Watt
-          Efficiency: 17.53%
-          Flexibiliteit: 25%

Setprijzen zijn opgebouwd uit het paneel, bevestigingsmethode, de beste passende 12V Genasun regelaar, 5 meter bekabeling en connectors. Andere of extra opties, zoals 24/48 Volt regelaars of een dekdoorvoer systeem zijn mogelijk tegen een meer- of minderprijs. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken