Home Zonnepanelen Solbian Flexibel SP Series Complete set Solbian SP-50Q

Complete set Solbian SP-50Q

Complete set Solbian SP-50Q
Complete set Solbian SP-50Q
0 Reviews | Review toevoegen

Dankzij een hoger rendement van meer dan 22.5% werkt het Solbianflex SP-50Q zeer efficient.

€ 675,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De complete set bestaat uit:
- Solbian SP-50Q zonnepaneel
Genasun MPPT voor 12 Volt accu's
- 5m bekabeling met MC4 stekkers

Het Solbianflex SP50-Q zonnepaneel is gemaakt van uitzonderlijke polymeer cellen die voor solide en duurzaamheid zorgen. Dankzij een hoger rendement van meer dan 22.5% werkt het Solbianflex SP-50Q zeer efficient. Voor het gemak bevat de Solbianflex SP-50Q verschillende manieren om de panelen te monteren aan je bimini top of aan je dek. Vanwege zijn buigzame uitvoering is het Solbianflex SP 50-Q zonnepaneel niet kwetsbaar. Bovendien heeft het Solbianflex SP-50Q zonnepaneel een lichtgewicht van 0.8 kg. Het solbianflex SP50-Q zonnepaneel is special ontworpen om onder de zwaarste maritieme omstandigheden te kunnen varen.
 
Kenmerken:
 
-          Afmeting (l x b): 601 x 546 
-          Gewicht: 0.8 kg
-          9.0 Volt
-          5.7 Ampere
-          51 Watt
-          Efficiency: 22.5%
-          Flexibiliteit: 25%

Setprijzen zijn opgebouwd uit het paneel, bevestigingsmethode, de beste passende 12V Genasun regelaar, 5 meter bekabeling en connectors. Andere of extra opties, zoals 24/48 Volt regelaars of een dekdoorvoer systeem zijn mogelijk tegen een meer- of minderprijs. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken