Home Elektromotoren Haswing Osapian Haswing Osapian 55 S

Haswing Osapian 55 S

Haswing Osapian 55 S
0 Reviews | Review toevoegen

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR! Ervaar een avontuurlijke dag op het water met de Haswing Osapian 55 S elektrische motor.

€ 249,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Met de Haswing Osapian 55 lbs is elektrisch varen een bijzondere ervaring.  Hij is voorzien van een duurzame 12 volt elektrische motor, waardoor je geen last hebt van een benzinedamp. Voor optimal controle is deze Haswing Osapian 55 lbs elektrische motor uitgevoerd met 5 standen vooruit en 3 standen achteruit.  Voor het gemak bevat deze elektrische motor een lage geluidsniveau. Dankzij zijn lichtgewicht en inklapbare stuurhendel is hij zeer compact en vervoer je de elektrische motor makkelijk. Met een simple handgreep til je hem soepel uit het water. De telescopisch uitschuifbare stuurhendel zorgt ervoor dat je deze elektrische motor eenvoudig kan manouvreren. De praktische verstelbare staarthoogte biedt je de mogelijkheid om op elk water te varen. De LED indicator van deze Haswing Osapian 55 lbs elektrische motor geeft aan in welke staat zijn accu is.

Motorgewicht: 8,0 kg
Ampere (Nominaal / max): 45A - 55A
Vermogen (Nominaal / max): 540W - 660W
Voltage: 12V DC
Ingebouwde accu meter: 5 niveau's indicatie
Trimposities: Op 10 posities te vergrendelen. 
Controle hendel: Knik-hoek 110° Te verlengen met 350 mm
Snelheidsregeling:: 5 stappen vooruit / 3 stappen achteruit
Schachtt lengte: 26°/ 660 mm

Bestel eventueel hier onder bij opties meteen een zekeringset met extra korting.
Een zekering is verplicht om te voldoen aan de garantievoorwaarden van Haswing.

Bent u op zoek naar een complete set, bestaande uit de motor, een accu, een acculader en een zekeringset? Kijk dan bij complete vaarsets voor onze scherpe set aanbiedingen!

Ook kunt u hieronder voordelig een accubak, Trolling Motor Power Center of verlengde motorkabels meebestellen.

Staan uw wensen niet bij de opties vermeldt? Vraag dan bij ons vrijblijvend een prijsopgave op via het contactformulier en u wordt voorzien van een gedegen advies!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Merk
Haswing
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken