HELIX 10 CHIRP GPS G4N

HELIX 10 CHIRP GPS G4N
0 Reviews | Review toevoegen

De Humminbird Helix 10 Fishfinder G4N & GPS Chart plotter CHIRP 2D

€ 1.699,00
€ 1.614,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De HELIX 10 CHIRP GPS G4N heeft een 10-inch display, Dual Spectrum CHIRP-sonar en interne GPS met Humminbird-basiskaart. Zoals alle HELIX G4N-modellen, bevat deze HELIX 10 standaardfuncties zoals AutoChart Live, Wi-Fi en NMEA 2000®, in naast Bluetooth®- en Ethernet-netwerken voor compatibiliteit met de One-Boat Network ™ productfamilie van Humminbird, Minn Kota en Cannon.

Toetsenbordbediening: Master HELIX met een druk op de knop. Krijg toegang tot de vooraf geladen weergaven vanuit het gebruiksvriendelijke menusysteem, bediend door softkey-bedieningselementen waarmee u uw fishfinder onder alle omstandigheden betrouwbaar kunt bedienen.

Dual Spectrum CHIRP-sonar: weet voordat u gaat werpen wat daar beneden is dankzij zeer gedetailleerde visbogen en een duidelijk zicht op de structuur van de vis en de bodem. Aangedreven door onze eigen, Low-Q CHIRP-transducer, biedt Dual Spectrum twee manieren om te zoeken; Brede modus voor maximale dekking en smalle modus voor scherpstellen op het kleinste detail.

Interne GPS en Humminbird-basiskaart: onze verbeterde basiskaart geeft u een duidelijk beeld van het onderwaterterrein en de omliggende bezienswaardigheden, zodat u vol vertrouwen kunt vissen en navigeren. Identificeer boeien, dagmarkeringen, gevaren, jachthavens, contouren, dieptemarkeringen en nog veel, veel meer. Bevat kaarten van meer dan 10.000 meren, plus kustdekking voor de continentale VS.

Premium kaart compatibel: Humminbird biedt het meest complete aanbod van premium kaart opties voor vissers overal. Krijg een compleet beeld van de wereld hieronder met optionele kaarten van Humminbird's LakeMaster® en CoastMaster ™ producten, evenals uw keuze uit compatibele Navionics® kaarten.

AutoChart Live: maak real-time kaarten van uw visplekken, met toegang tot gepatenteerde Humminbird® LakeMaster®-functies. Breng dieptecontouren, bodemhardheid en vegetatie in kaart terwijl u met uw boot vaart. Wordt standaard geleverd met acht (8) uur ingebouwde opnametijd en is compatibel met AutoChart Zero Line SD-kaarten voor een vrijwel eindeloze AutoChart Live-kaartcapaciteit.

One-Boat Network-compatibel: veel Humminbird-modellen integreren naadloos en communiceren met Minn Kota- en Cannon-producten om meer functies en mogelijkheden voor vissers overal te ontgrendelen. Haal meer uit uw tijd op het water met de exclusieve bootcontrole en visvangstfuncties van het One-Boat Network.

Ethernet-netwerken: Met high-speed Ethernet kunt u een krachtig vissysteem van professionele kwaliteit bouwen. Verbind eenvoudig meerdere fish finders of upgrade naar add-on technologieën zoals Minn Kota i-Pilot Link en Humminbird CHIRP Radar.

Bluetooth: neem de controle rechtstreeks vanaf het scherm van uw Humminbird met draadloze communicatie naar compatibele Talon- en Raptor-ondiepwaterankers, evenals Cannon Optimum-downriggers. Extra functies zijn onder meer draadloze software-updates van de Humminbird FishSmart-app en weergave van smartphone-meldingen op uw Humminbird.

NMEA 2000-netwerk ingebouwd: sluit een accessoire NMEA 2000-netwerk aan op uw bedieningseenheid voor nog meer informatie; van de prestaties van de boot tot de weers- en watercondities, begrijp het allemaal met NMEA 2000-netwerken.

Inclusief bedieningskop, transducer voor spiegelmontage en bevestigingsmateriaal, voedingskabel, cardanische montagebeugel.
2 jaar beperkte garantie

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken