Home Fishfinders Humminbird Fishfinders KOOP EEN Humminbird Helix 7 SI voor de prijs van een Helix 5 SI

KOOP EEN Humminbird Helix 7 SI voor de prijs van een Helix 5 SI

KOOP EEN Humminbird Helix 7 SI voor de prijs van een Helix 5 SI
Reviews | Review toevoegen

GEWELDIGE AKTIE!!! KOOP EEN HELIX 7 voor de prijs van een Helix 5!!! Pre-order nu, leverbaar midden OKTOBER. ZOLANG DE VOORRAAD STREKT. OP=OP


€ 1.069,00
€ 789,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De Helix 7X CHIRP SI – GPS G2 is het meest complete 7 inch toestel ter wereld. Deze alleskunner heeft alles aan boord en brengt dat via het 7” breedbeeld scherm duidelijk in beeld. Het unieke Side Imaging (een Humminbird uitvinding) geeft je een fotografisch driedimensionaal beeld van de bodem. Down Imaging zorgt voor een fotografisch tweedimensionaal beeld en de DualBeam sonar op 200 en 83 kHz maakt de fishfinder compleet. Ingebouwde GPS en kaartplotter zorgen voor een veilige en duidelijke navigatie. En dat is inclusief de alles in één transducer!

Autochart Live op de GPS combo modellen

Met iedere passage meer details Contouren: AutoChart Live tekent een kaart met de dieptelijnen van jouw water, compleet met dieptecijfers, terwijl je de boot vaart.

Bodemhardheid: De details gaan verder. AutoChart Live bepaalt de hardheid van de bodem.

Vegetatie: Wierbedden en waterplanten worden met AutoChart Live in kaart gebracht.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken