Home Elektromotoren Torqeedo Torqeedo Cruise Torqeedo Cruise 2.0 TL langstaart

Torqeedo Cruise 2.0 TL langstaart

Torqeedo Cruise 2.0 TL langstaart
0 Reviews | Review toevoegen

De Torqeedo Cruise 2.0 TL is vergelijkbaar met een 5/6 PK verbrandingsmotor.

€ 3.250,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De Torqeedo Cruise 2.0 TL (tiller / langstaart) is vergelijkbaar met een 5/6 PK verbrandingsmotor. De Cruise 2.0 TL wordt compleet geleverd met een speciaal ontworpen afstandsbediening met LCD display welke tevens een geïntegreerde GPS module heeft. Het display geeft data weer als: snelheid, resterende vaartijd, resterende accucapaciteit in procenten en stroomverbruik. De Torqeedo Cruise 2.0 TL kan op standaard stuursystemen aangesloten worden (stuursysteem niet inbegrepen). Daarnaast bevat de motor een gashendel bediening met ingebouwde display en magneetsleutel incl. 3 m accu kabelset (25 mm2) met zekering en hoofdschakelaar. 
 

 

 

* Deze getallen zijn altijd afhankelijk van het type boot, de belading, propeller en omstandigheden. Aan de opgegeven snelheid en afstand zijn geen rechten te ontlenen.
 

Welke motor voor mijn boot?

  Vermogen vergelijkbaar met Voor boten
CRUISE 2.0 5-6 PK Tot 6 m. lengte of 2 ton waterverplaatsing
CRUISE 4.0 8-10 PK Tot 8 m. lengte of 3 ton waterverplaatsing Planeren mogelijk tot 3,5 m. of 250 kg.
CRUISE 10.0 20-25 PK Tot 10 m. lengte of 7,5 ton waterverplaatsing Planeren mogelijk tot 5 m. of 400 kg.

Realiseert u zich wel dat elke boot anders is. Een slanke, lichte boot vaart bijvoorbeeld efficiënter dan een brede en zware. Maar ook het vaargebied is van belang. Bij varen op beschut water en voor kortere afstanden kan een lichtere motor toegepast worden dan bij varen op ruim water. Raadpleeg hiervoor altijd uw dealer.

 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken