Home Elektromotoren Torqeedo Torqeedo Cruise

Torqeedo Cruise

Torqeedo-Cruise

Torqeedo Cruise elektrische motoren

Ontdek de nieuwe Torqeedo Cruise motoren: ze zijn veruit de lichtste in hun klasse, maar bieden maximale kracht. Torqeedo Cruise motoren zijn schoon en stil en ook nog eens budgetvriendelijk. U heeft de keuze uit de modellen Cruise 3.0, Cruise 6.0 en Cruise 12.0.

Krachtig, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar

De Torqeedo Cruise serie biedt de elektrische outboard motoren bij uitstek. Ze zijn geschikt voor zowel vrijetijds- als professioneel gebruik. De Cruise motoren zijn krachtig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Ze zijn voorzien van een ingebouwd GPS-systeem met boordcomputer en een display waarvan u onder andere de snelheid, het vermogen, de laadstatus en resterende actieradius kunt aflezen.

De drie uitvoeringen van de Torqeedo Cruise

Torqeedo biedt drie uitvoeringen van de Cruise motoren, de 3.0, de 6.0 en de 12.0 versie. Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

De Cruise 3.0 is een stil en schoon alternatief voor een benzinemotor van circa 6 pk. Deze buitenboordmotor is perfect voor boten tot een gewicht van zo’n 3 ton. Met de Power 24-3500 lithiumbatterij heeft u tot een uur vol gas vaartijd en nog veel langer bij lagere snelheden.

De Cruise 6.0 en 12.0 systemen worden aangedreven door Torqeedo’s Power 48-5000 lithiumbatterijen. Torqeedo's geavanceerde communicatiesysteem TorqLink, biedt snelle en nauwkeurige gegevensuitwisseling tussen systeemcomponenten.

De Cruise 6.0 is het alternatief voor een benzinemotor van 10 pk en is geschikt voor boten tot 6 ton. Cruise 12.0 is een 25 pk-benzinemotor alternatief, met afstandsbediening en geschikt voor boten tot 12 ton.

Schoner en stiller dan benzinemotoren

De nieuwste motoren uit de Torqeedo Cruise serie zijn nog stiller dan hun voorgangers. De motor is in combinatie met de unieke Torqeedo schroef zeer efficiënt. U kunt veel langer varen op één acculading. De nieuwe generatie motoren is ook beter beschermd, als u iets onder water raakt.

De voordelen van elektrisch varen

  • Meer rust aan boord én voor de omgeving.
  • Nooit meer tanken, maar simpelweg de stekker in de lader steken.
  • Veel lagere klimaatimpact dan traditionele motoren.
  • Geen uitlaatgassen of andere milieuverontreiniging.

Torqeedo Cruise motor inbouwen

Wilt u uw Torqeedo Cruise motor zelf inbouwen, of laten inbouwen? Wilt u de motor zelf inbouwen, dan ondersteunen wij u daar graag bij. Wilt u de motor door ons laten inbouwen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Heeft u vragen over Torqeedo Cruise motoren of andere vragen? Neem contact op! Bel naar +31 85 27 34 838 of stuur een e-mail naar info@ebbm.nl