ePropulsion Navy

ePropulsion-Navy

ePropulsion Navy elektrische motoren

De serie Navy motoren is het paradepaardje van topmerk ePropulsion. Een ePropulsion Navy elektrische motor biedt maximale kracht, en koppelt dat aan betrouwbaarheid en fluisterstilheid. En dat voor een concurrerende prijs die u zal verrassen.

Stil, efficiënt en uiterst krachtig

ePropulsion staat wereldwijd bekend om de hoge productkwaliteit, prestaties en technologische innovatie. ePropulsion is een van de eerste fabrikanten van elektrische motoren voor boten die de hydrogeneratie techniek bieden: de accu laadt op door stroming.

Deze motor is geschikt voor pleziervaart, hengelsport en nog veel meer activiteiten. Door de innovatieve direct drive technologie zijn de Navy motoren stil, onderhoudsvrij en betrouwbaar. Het sterkste type elektrische buitenboordmotor van ePropulsion is de Navy 6.0 met 6000 Watt (10 pk).

De verschillende uitvoeringen van de ePropulsion Navy

ePropulsion Navy elektrische motoren zijn verkrijgbaar in een 3 kW en een 6 kW variant.De Navoy 3.0 is vergelijkbaar met een 6 pk benzinemotor en de 6.0 met een 10 pk benzinemotor. 

 

Het gaat natuurlijk om de prestaties, maar het strakke design en de solide behuizing mogen zeker gezien worden. Voor zulke krachtige motoren bleef het gewicht redelijk binnen de perken: tussen de 22 en 28 kilo.

 

Alle ePropulsion Navy modellen zijn beschikbaar met afstandsbediening of handmatige bediening. Ook kunt u voor alle Navy modellen kiezen uit een langstaart en kortstaart variant.

Wat is hydrogeneratie?

De ePropulsion Navy motoren die hydrogeneratie bieden, herkent u aan 'Evo' in de productnaam, bijvoorbeeld de Navy 6.0 Evo. Hydrogeneratie houdt het omzetten in van natuurlijke hulpbronnen, zoals stroming, naar elektriciteit. De accu laadt bijvoorbeeld op als u aan het zeilen bent en de schroef in het water ligt. U kunt daardoor langer varen en het is ook nog eens energiezuiniger en milieuvriendelijker dan conventionele oplaadmethoden.

De voordelen van elektrisch varen

Naast alle voordelen van ePropulsion Navy motoren zelf, heeft u ook altijd de standaard voordelen van elektrisch varen:

  • Nooit meer tanken
  • Fluisterstille motor.
  • Lagere klimaatimpact.
  • Minder onderhoud nodig.
  • Geen uitlaatgassen en andere milieuverontreiniging.

ePropulsion Navy motor inbouwen

Wilt u uw ePropulsion Navy motor laten inbouwen of zelf inbouwen? Beide is mogelijk: wilt u de motor zelf inbouwen, dan kunt u bij ons terecht voor ondersteuning. Wilt u de motor door ons laten inbouwen? We verzorgen het graag voor u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u een ePropulsion Navy motor aanschaffen, heeft u vragen of wilt u een proefvaart maken met een ePropulsion Navy motor? Neem contact met ons op! Bel naar +3185 27 348 38, stuur een e-mail naar info@ebbm.nl of ga naar onze contactpagina.


 
Bezig met laden...