Home Elektromotoren Torqeedo Torqeedo Ultralight

Torqeedo Ultralight

Torqeedo-Ultralight

Torqeedo Ultralight

Voor een lichte boot wilt u natuurlijk een zo licht mogelijke motor. De naam zegt het eigenlijk al: de Ultralight van Torqeedo is een ideale keuze voor kajaks, kano’s en vergelijkbare lichte vaartuigen. De Ultralight weegt inclusief batterij maar 8,8 kilogram. De motor is eenvoudig te installeren en te bedienen.

Lichtste outboard motor van Torqeedo

De Ultralight is de lichtste motor van marktleider Torqeedo. Op de gebruiksvriendelijke bediening zit een display dat de batterijstatus, nog af te leggen afstand, snelheid en vermogen weergeeft. Optioneel kunt u het apparaat koppelen aan uw mobiele telefoon, met de Torqeedo Track app. De Ultralight is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:

 • De 403 A biedt een accucapaciteit van 320 Wh. Vol gas kunt u 48 minuten varen, op economische snelheid 1 uur en 36 minuten en bij lage snelheid 3 uur en 20 minuten. Het voortstuwend vermogen is 180W.
 • De 403 AC biedt een accucapaciteit van 915 Wh. Vol gas is de actieradius 2 uur en 16 minuten, op economische snelheid 4 uur en 43 minuten en bij lage snelheid 9 uur en 9 minuten. Voortstuwend vermogen: 180W.
 • De 1103 AC biedt een accucapaciteit van 915 Wh. Vol gas is de actieradius 48 minuten, op economische snelheid 1 uur en 28 minuten en bij lage snelheid 9 uur en 11 minuten. Het voortstuwend vermogen is 540W.

De voordelen van de Torqeedo Ultralight

 • Accu en lader inbegrepen: u hoeft deze dus niet apart aan te schaffen.
 • Licht van gewicht: tussen de 9 en 10 kilo, inclusief accu.
 • Multi oplaadbaar: u kunt de accu opladen met de meegeleverde lader, maar ook via een 12V kabel of via een zonnepaneel optie. Een kabel en een zonnepaneel zijn los verkrijgbaar.
 • Ruime actieradius: tot wel 100 kilometer, bij lage snelheid.

De voordelen van elektrisch varen

Naast de voordelen die de Torqeedo Ultralight zelf al biedt, geniet u ook nog van de voordelen van elektrisch varen:

 • Meer rust en stilte. De motor is bijzonder stil. Geen herrie en gedreun aan boord; prettiger voor uzelf en de omgeving.
 • Meer gemak: nooit meer tanken, alleen simpelweg de accu opladen.
 • Minder klimaatimpact: geen uitlaatgassen of andere milieuverontreiniging.
 • Nauwelijks onderhoud: elektrische motoren bevatten veel minder bewegende delen dan een verbrandingsmotor. Daardoor is er veel minder slijtage.

Torqeedo Ultralight inbouwen

Wilt u uw Torqeedo Ultralight zelf of door ons laten inbouwen? Doe-het-zelvers helpen wij graag op weg met inbouwschema’s. Wilt u uw motor door ons laten inbouwen? Of heeft u vragen over Torqeedo Ultralight motoren of andere vragen? Neem contact op! Bel naar +31 85 27 34 838 of stuur een e-mail naar info@ebbm.nl 
Bezig met laden...
Torqeedo UltraLight 403 A Kajak en kano
Torqeedo UltraLight 403 A Kajak en kano

€2.075,00

Prijs per stuk
Bekijk Bestel
Torqeedo UltraLight 403 AC Kajak en kano
Torqeedo UltraLight 403 AC Kajak en kano

€2.500,00

Prijs per stuk
Bekijk Bestel