ePropulsion accu's

ePropulsion-accus
De accu's en acculaders van ePropulsion zijn de ideale match voor de ePropulsion elektro motoren.

Betaalbaarheid was het uitgangspunt van deze E-serie accu's. Door het productieproces te optimaliseren kunnen deze batterijen voor een zeer scherpe prijs op de markt gebracht worden. Zo kunnen batterijkosten u niet meer tegenhouden om elektrisch te gaan varen.

2x zo licht in gewicht als alternatieven

Compact en een hoge energiedichtheid. Dat is de beschrijving van de vormfactor van deze accu's. In vergelijking met normale AGM-loodzuuraccu's is deze accu 2 keer zo licht in gewicht. Als u maximale capaciteit wilt in een beperkte ruimte, dan heeft u deze accu nodig. 

6 keer de levensduur dan andere accu's 

Gebruik dagelijks deze accu en u kunt hem 8 jaar lang gebruiken. Dit is 6 keer de levensduur dan loodzuuraccu's. De nieuwe chemie die gebruikt is, maakt een merkbaar verschil. Gebruikt u de accu's commercieel? Dan zullen uw gemiddelde bedrijfskosten per jaar flink lager zijn. 

Snelle laadtijden door hoogwaardige techniek

Bij de bouw van deze acculaders wordt hoogwaardige techniek toegepast. Dit zorgt ervoor dat uw ePropulsion accu's binnen enkele uren opgeladen zijn. Op die manier kunt u weer snel genieten van het varen.

Deze acculaders zijn zeer gebruikersvriendelijk

U doet één stekker in de accu en de ander in de stroomvoorziening, meer is het niet. Doordat de acculader op 220V werkt, kan deze gerust in het stopcontact gedaan worden. Wel zo makkelijk! 

Voorkom schade met de slimme techniek

De E acculaders van ePropulsion zijn voorzien van de laatste technische snufjes. Zo hebben zij standaard een intelligent warmteafvoersysteem, een overtemperatuurbeveiliging en een beveiliging tegen omgekeerde polariteit.

Permanente plaatsing door waterbestendigheid mogelijk

Deze acculaders hebben een IP65 classificatie, dat betekend dat ze stofdicht zijn en tegen waterstralen/plenswater bestendig zijn. U heeft daarmee de mogelijkheid om de lader permanent in uw vaartuig te plaatsen.

Komt u er niet uit vraag gerust om advies.
Bezig met laden...
ePropulsion E40 Accu (2048WH - 48V)
ePropulsion E40 Accu (2048WH - 48V)

€1.449,00

Prijs per stuk
Bekijk Bestel
ePropulsion E80 Accu (4096WH - 48V)
ePropulsion E80 Accu (4096WH - 48V)

€2.449,00

Prijs per stuk
Bekijk Bestel
ePropulsion Spirit 1.0 Classic 1000W lithium accu
ePropulsion Spirit 1.0 Classic 1000W lithium accu

€1.258,00

Prijs per stuk
Bekijk Bestel
Spirit 1.0 Plus ePropulsion 1276W lithium accu
Spirit 1.0 Plus ePropulsion 1276W lithium accu

€1.149,00

Prijs per stuk
Bekijk Bestel