Home Elektromotoren Torqeedo Torqeedo Travel

Torqeedo Travel

Torqeedo-Travel

Torqeedo Travel

Zoekt u voor uw boot een nieuwe motor, die stil, efficiënt, milieuvriendelijk én krachtig is? Kies dan voor een Torqeedo Travel. De elektrische Travel is geschikt voor kleine motorboten, bijboten en zeilboten en is een topklasse alternatief voor benzinemotoren tot 4 PK.

NIEUWS: Torqeedo Travel wordt nu als enige geleverd met maar liefst 5 jaar garantie!!
Lees hier hoe je de 5 jaar garantie kan claimen.

Verkrijgbaar in twee uitvoeringen

Torqeedo is marktleider in elektrische motoren en staat bekend om de superieure kwaliteit van hun producten. Eén van de meest populaire elektrische motoren voor de categorieën motorboten, bijboten, dinghies en zeilboten is de Torqeedo Travel, verkrijgbaar in de uitvoeringen Travel 603 en Travel 1103:

  • Travel 603: levert 2 pk vermogen. Voor motorboten tot 4 meter en zeilboten tot 5 meter, met een gewicht van maximaal 750 kg. De accucapaciteit is 500 Wh.
  • Travel 1103: levert 3 - 4 pk. Voor motorboten tot 5 meter en zeilboten tot 7 meter, met een gewicht van maximaal 1500 kg. De accucapaciteit is 915 Wh.

Compact, stil en licht van gewicht

Een complete Travel 603 motor weegt slechts 15,5 kg. De nog krachtiger Travel 1103 is iets zwaarder, maar weegt altijd nog maar 17,3 kg. Beide zijn makkelijk te installeren, te vervoeren en op te bergen. U haalt eenvoudig de accu en gashendel los en stopt vervolgens alles in twee handige, als extra optie verkrijgbare tassen.

Het geluidsniveau van zowel de 603 als de 1103 is maar 33 decibel. Ter vergelijking: een gemiddelde koelkast zit al op 45 tot 50 decibel.

Degelijke en toch lichte accu

De lithium-mangaan accu van de Torqeedo Travel is uitstekend bestand tegen vocht, warmte en schokken. Ook is de accu eenvoudig verwisselbaar. Neemt u dus een reserve-accu mee, dan verwisselt u eenvoudig een lege accu onderweg en verdubbelt u de vaartijd.

De voordelen van elektrisch varen

  • Meer rust aan boord én voor de omgeving.
  • Nooit meer tanken, maar simpelweg de stekker in de lader steken.
  • Veel minder impact op het klimaat dan traditionele motoren.
  • Geen uitlaatgassen of andere milieuverontreiniging.

Hoe lang kan ik varen met een opgeladen accu?

  • Travel 603: vol gas 50 minuten, op 70% van de maximumsnelheid 2 uur en bij lage snelheid 4 uur.
  • Travel 1103: vol gas 50 minuten, op 70% van de maximumsnelheid 2,5 uur en bij lage snelheid 5 uur.

Let op, het gaat hier om indicaties. Hoe lang u kunt varen met een Travel is naast de snelheid namelijk ook onder andere afhankelijk van het gewicht van de boot en vaaromstandigheden.  

Torqeedo Travel inbouwen

Bij de prijs van de Torqeedo Travel zijn accu en lader inbegrepen. U bent direct compleet vaarklaar en u hoeft niet bij te bestellen.

Wilt u uw Torqeedo zelf of door ons laten inbouwen? Doe-het-zelvers helpen wij graag op weg met inbouwschema’s. Wilt u uw motor door ons laten inbouwen? Of heeft u vragen over Torqeedo Travel motoren of andere vragen? Neem contact op! Bel naar +31 85 27 34 838 of stuur een e-mail naar info@ebbm.nl 
Bezig met laden...
Torqeedo Travel 603 S kortstaart
Torqeedo Travel 603 S kortstaart

€1.845,00

Prijs per stuk
Bekijk Bestel
Torqeedo Travel 1103 CL
Torqeedo Travel 1103 CL

€2.445,00

Prijs per stuk
Bekijk Bestel
Torqeedo Travel 1103 CS
Torqeedo Travel 1103 CS

€2.395,00

Prijs per stuk
Bekijk Bestel