Home Elektromotoren Boegmotoren en Accessoires

Boegmotoren en Accessoires

Boegmotoren-en-Accessoires
Hier vindt u alle boegmotoren die wij aanbieden. Wij leveren alle motoren uit het spectrum van Minn Kota en Haswing.

Nu beschikbaar Minn Kota Ulterra - Zelf je boegmotor lanceren is niet meer nodig!

De nieuwe Ulterra boegmotor maakt het leven aan boord comfortabel en veilig. Met “Auto Stow and Deploy” en “Power Trim” hoef je je stoel niet meer uit! De revolutionaire Ulterra boegmotor is volledig automatisch te lanceren en weer aan boord te kantelen: Auto Stow and Deploy. En daar bovenop heeft de Ulterra de mogelijkheid de diepte van de motor met één druk op de knop te kunnen verstellen. Deze innovatieve functies, draadloos bediend vanaf of de i-Pilot® of i-Pilot Link™ afstandsbediening of het voetpedaal, maken de besturing van de boot makkelijker dan ooit.

De Ulterra is ontworpen om het leven van de sportvisser aan boord comfortabeler te maken. De nieuwe automatische functies van de Ulterra zetten de nieuwe standaard in trolling motoren. Niet alleen comfort is belangrijk, maar ook veiligheid. Zonder de vispositie te verlaten kan de trolling motor worden gelanceerd, in hoogte worden versteld, met de i-Pilot wordt de beweging gecontroleerd, op de ankerpositie gehouden en kan de motor automatisch weer aan boord gekanteld worden. De motor doet werkelijk al het werk en de schipper kan zich concentreren op de veilige vaart en zijn visserij.

De Ulterra is verkrijgbaar in 80 (24V) en 112 (36V) lbs stuwkracht. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Haswing wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening. Optioneel is hierbij een met kabel aangesloten voetpedaal bij te bestellen.

Minn kota levert motoren met voetpedaal of I-pilot (met en zonder US-2). Daarnaast is Minn Kota net uit gekomen met de I pilot Link, het nieuwe systeem dat communicatie mogelijk maakt tussen de I pilot en uw Hummingbird fishfinder systeem.

Wij kunnen alle motoren van deze merken leveren, mocht een specifieke motor hier niet vinden neem dan contact met ons op, via info@ebbm.nl of de contact / chat button.

Om tot de juiste aanschaf over te gaan is het verstandig rekening te houden met de onderstaande tabel voor het kiezen van de juiste staartlengte.
 
boeghoogte en aanbevolen staartlengte
Boeghoogte tot de waterlijn Aanbevolen schachtlengte
0 - 40 cm 91 cm
40 - 55 cm 107 - 114 cm
55 - 71 cm 122 - 132 cm
71 - 86 cm 132 - 157 cm