Producten
In de aanbieding
Top 5 bestsellers
1.  Rode Anderson stekk..
2.  Grijze Anderson ste..
3.  VMF Semi Tractie Ac..
4.  Accu kabel 10mm2
5.  Accubak-groot

Online bestellen bij EBBM

EBBM heeft een breed assortiment elektrische buitenboordmotoren en aanverwante artikelen. Wij leveren kwaliteitsproducten van bekende merken.

Bestellen in 5 stappen
1. Op deze website kunt u eenvoudig door de producten bladeren. Klik op een categorie aan de linkerkant van uw scherm. U kunt vervolgens het gewenste product bestellen.
2. Heeft u alle producten, klik dan op 'winkelwagen'. Kies uw betaalmethode en levering opties en klik onderaan de pagina op 'Bestel deze artikelen'.
3. Op de volgende pagina vult u uw persoonlijke gegevens in, inclusief afleveradres en geeft u aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.
4. Nadat u op ga verder heeft geklikt, krijgt u nog eenmaal uw bestelling te zien ter controle. Zijn de gegevens in orde dan kunt u op 'Definitief bestellen klikken'.
5. Afhankelijk van de betalingsmethode wordt u verder geleid. Bij iDeal gaat u naar uw eigen vertrouwde internetbankieren omgeving. Bij betaling via PayPal gaat u naar de PayPal website. Nadat de betalingshandeling is gedaan, krijgt u de bevestiging van uw bestelling op uw scherm. Tevens ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Verzendkosten
Bij orders in Nederland vanaf € 150,00 rekenen wij geen verzendkosten, voor orders onder dit bedrag zijn onderstaande tarieven van toepassing.
Voor een brievenbus pakketje in Nederland met Track & Trace rekenen wij € 4,50. Standaard per order rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Wanneer er accu's bij uw bestelling zitten, worden de verzendkosten € 19,50 per order. Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 12,50 per order en € 29,50 bij orders met accu's naar België. Wij verzenden geen accu's naar Duitsland of Frankrijk.

Afhalen
Het is mogelijk om uw bestelling op afspraak af te halen in Heeg (Friesland). Bij het afronden van uw bestelling kiest u voor afhalen in Heeg. U kunt op maandag t/m vrijdag op afspraak afhalen in Heeg (De Draei 22A of Gouden Boaijum 13). Bij afhalen kunt u met pin of contant betalen. Bij afhalen worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Betaalmethodenpin logo
U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden: 
- Contant of Pin bij afhalen in Heeg
- iDEAL: eenvoudig betalen via uw eigen vertrouwde internetbankieren omgeving, www.ideal.nl
- PayPal: via credit card of uw eigen bankrekening betalen, www.paypal.nl, bij betalen via PayPal wordt 3% transactievergoeding in rekening gebracht
- MisterCash / Bancontact: speciaal voor onze Belgische klanten, bij betalen via MisterCash wordt 2% transactievergoeding in rekening gebracht
- Vooraf overmaken: na bijschrijving van het factuurtotaal op onze rekening, wordt uw bestelling verstuurd

Levertijd
Afhankelijk van de voorraadpositie bij ons of onze leveranciers, leveren wij binnen 1 tot 3 dagen uw bestelling. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan krijgt u van ons tijdig bericht.

BTW
Alle prijzen op onze website zijn vermeld inclusief BTW. Op uw orderbevestiging en factuur staat een totaalprijs exclusief BTW en het BTW bedrag apart vermeld.

Herroepen van uw aankoop
U heeft het recht om zonder opgaaf van reden na ontvangst van een product de koop alsnog kosteloos te ontbinden binnen een periode van 14 kalenderdagen. Indien u besluit tot herroeping dan dient u het herroepingsformulier in te vullen en samen met uw product te retourneren naar EBBM, De Draei 22A, 8621 CZ Heeg.

Voorwaarden
EBBM is een handelsnaam van Poltrading BV & Van Roeden Watersport. Poltrading BV heeft haar eigen voorwaarden waaronder geleverd wordt. Uiteraard is op alle aankopen via onze webwinkel de Wet Verkoop op Afstand van toepassing.

De wet verkoop op afstand
Op 1 februari 2001 is de wet Verkoop op Afstand in werking getreden. Deze wet is een implementatie van de Europese regelgeving en beoogt een stroomlijning van de Europese interne markt en een betere bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten.

Deze wet heeft consequenties voor het elektronisch zakendoen in Nederland. De belangrijkste is dat de consument bij iedere e-commerce transactie een bedenktijd van 7 werkdagen krijgt om de transactie zonder opgave van redenen te herroepen. Op de leverancier wordt bovendien een uitgebreide informatieplicht gelegd. Wanneer hier niet aan voldaan wordt dan is de bedenktijd van de consument automatisch verlengd tot drie maanden voor iedere transactie. Duidelijk is dat de wet praktische consequenties kan hebben voor de bij e-commerce gebruikte algemene voorwaarden. Deze zullen in veel gevallen moeten worden aangepast. Ook de informatie die op het moment via de website wordt verschaft zal in veel gevallen niet toereikend zijn.

Let op! Wij houden ons aan de onderstaande nieuwe regels al zijn deze nog niet doorgevoerd
In de gehele Europese Unie krijgen consumenten het recht op twee weken bedenktijd voordat ze producten hoeven te retourneren mochten ze hier, om wat voor reden dan ook, toch geen prijs op stellen. Deze retourtermijn was in Nederland tot op heden nog slechts 7 werkdagen. Nu dus 14 dagen. De nieuwe retourtermijn is overigens voor zowel online als offline bestellingen in een fysieke winkel. De Europese Commissie komt vandaag met een officiële verklaring waarin melding word gemaakt van een overeenstemming over de nieuwe bedenktermijn voor consumenten in alle aangesloten lidstaten .
De tekst van de wet is beschikbaar op www.overheid.nl (zoek naar Staatsblad 617)
Algemene informatie over de wet vindt u op www.justitie.nl

Onderstaand vindt u de eisen die worden gesteld aan de leverancier wat betreft de informatieplicht. Daarnaast wordt uiteengezet wat het herroepingsrecht van de consument inhoudt.

Informatieplicht leverancier
De leverancier moet, voordat de koop wordt gesloten, de volgende informatie verstrekken:

* de identiteit van de leverancier;
* de belangrijkste kenmerken van het goed of de dienst;
* de prijs;
* de wijze van betaling en van levering;
* de eventuele leveringskosten;
* de geldigheidsduur van het aanbod of van de prijs;
* het recht van de consument om de overeenkomst binnen een bedenktijd te beëindigen;
* de minimumduur van de overeenkomst wanneer het gaat om duurzame of periodieke dienstverlening of productlevering. Uiterlijk bij de levering dient deze informatie schriftelijk te worden bevestigd aan de koper, op een duurzame gegevensdrager.

Naast voorgenoemde informatie moet de leverancier ook de volgende informatie verstrekken:

* de voorwaarden waaronder en de wijze waarop de consument van het herroepingsrecht gebruik kan maken;
* het bezoekadres van de vestiging van de leverancier waar de consument met zijn klachten terecht kan;
* after sales service en garantie;
* de voorwaarden voor de ontbinding van de overeenkomst, indien deze van onbepaalde duur is of een duur heeft van meer dan een jaar.

Herroepingrecht consument
Een van de belangrijkste bepalingen in de nieuwe wet is het herroepingsrecht van de consument. Omdat de consument vooraf geen mogelijkheid heeft een goed te zien of te testen, acht de wetgever het noodzakelijk de consument een 'bedenktijd' van zeven werkdagen te gunnen waarbinnen deze het goed zonder opgaaf van redenen kan retourneren, of in het geval van een dienst, de overeenkomst kan ontbinden.

Het is de leverancier verboden hiervoor kosten in rekening te brengen anders dan de verzendkosten.

De termijn van zeven werkdagen begint te lopen vanaf het moment dat het goed geleverd is, of in geval van dienstverlening, bij het sluiten van de overeenkomst.

Als de leverancier niet heeft voldaan aan de eerder genoemde informatieplicht, dan geldt een periode van drie maanden waarbinnen de consument het goed kan retourneren. Tussentijds kan de leverancier het defect in de informatievoorziening repareren. Vanaf het moment dat de reparatie kenbaar is gemaakt aan de consument, begint de periode van zeven werkdagen weer te lopen.

Voor bepaalde goederen en diensten geldt het herroepingsrecht niet, het moet dan gaan om:

* diensten waarvan de uitvoering, met instemming van de consument, is begonnen voor de termijn van zeven werkdagen;
* goederen of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiëlemarkt, waarop de leverancier geen invloed heeft;
* goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben;
* voor goederen of diensten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, of die snel kunnen bederven of verouderen;
* audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken;
* de levering van kranten en tijdschriften; voor de diensten van weddenschappen en loterijen.

Overige bepalingen
Naast deze verplichtingen en rechten zijn in de wet Verkoop op Afstand ook nog bepalingen opgenomen die betrekking hebben op fraude met betaalkaarten en direct marketing. Zie hiervoor www.justitie.nl

Uitzonderingen
De regels in de wet Verkoop op Afstand gelden niet voor financiële diensten. Daar zijn aparte regels voor in de maak. De regels gelden ook niet voor de bouw en verkoop van onroerend goed, distributieautomaten en geautomatiseerde handelsruimten (bijvoorbeeld automatieken), de verkoop bij opbod (bijvoorbeeld internet-veilingen) en overeenkomsten met een telefoonmaatschappij inzake het bellen met een openbare telefoon.

Daarnaast geniet alleen de consument bescherming, bedrijven, of natuurlijke personen die handelen in opdracht van een beroep of bedrijf, kunnen geen rechten ontlenen aan deze wet.

bron: ecp

Privacy Policy

De Stille Boot vof, in deze handelend onder de naam EBBM, respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.
De Stille Boot vof zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen indien dit nodig is voor het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

De Stille Boot vof gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

* Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
* Om het winkelen bij EBBM zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
* Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.
* Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Cookies
Wanneer u onze website bezoekt kunnen wij automatisch enige informatie opslaan op uw computer in de vorm van een cookie om u automatisch bij een volgend bezoek te herkennen. Cookies helpen om de inhoud van onze websites beter af te stemmen op uw behoeften of uw wachtwoord of code zodanig op te slaan zodat u het niet elke keer opnieuw hoeft vast te leggen. Indien u niet wilt dat wij cookies gebruiken, dient u in uw browser 'cookies off' in te stellen. Indien u de cookies accepteert, zullen zij gedurende één jaar in uw computer blijven, tenzij u de cookies verwijdert. Het uitzetten van cookies kan uw gebruik van onze website en diensten beperken.

Indien u nog vragen mocht hebben over onze Privacy Policy, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In het geval een wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.| Meer

Winkelwagen
Zoeken in EBBM
Zoekterm(en)

Categorie

Maximumprijs
€ 
Minimumprijs
€ 
Zoeken
Bestsellers
1.  Rode Anderson stekk..
2.  Grijze Anderson ste..
3.  VMF Semi Tractie Ac..
4.  Accu kabel 10mm2
5.  Accubak-groot
Alle bedragen zijn inclusief BTW   
Powered by CCV Shop webwinkel