Home Informatie

Informatie
Grootste assortiment Elektrische BuitenBoordMotoren & accessoires
Snelle levering uit eigen voorraad in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland
Eerlijk advies gebaseerd op 12 jaar elektrisch varen ervaring
Onderdeel van Van Roeden Watersport met werf voor proefvaren, onderhoud en
        inbouw en/of reparatie van uw elektromotor

Gratis verzendkosten bij bestellingen vanaf € 150,00


Op EBBM vindt u Elektrische BuitenBoordMotoren, accu's, acculaders en accessoires voor bijboot, visboot, sloep, zeilboot, roeiboot en zelfs voor uw kano of kajak. Wij zijn dealer van de bekende merken elektromotoren; Minn Kota, Haswing en Torqeedo.

Online bestellen bij EBBM

EBBM heeft een breed assortiment elektrische buitenboordmotoren en aanverwante artikelen. Wij leveren kwaliteitsproducten van bekende merken.

Bestellen in 5 stappen
1. Op deze website kunt u eenvoudig door de producten bladeren. Klik op een categorie aan de linkerkant van uw scherm. U kunt vervolgens het gewenste product bestellen.
2. Heeft u alle producten, klik dan op 'winkelwagen'. Kies uw betaalmethode en levering opties en klik onderaan de pagina op 'Bestel deze artikelen'.
3. Op de volgende pagina vult u uw persoonlijke gegevens in, inclusief afleveradres en geeft u aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.
4. Nadat u op ga verder heeft geklikt, krijgt u nog eenmaal uw bestelling te zien ter controle. Zijn de gegevens in orde dan kunt u op 'Definitief bestellen klikken'.
5. Afhankelijk van de betalingsmethode wordt u verder geleid. Bij iDeal gaat u naar uw eigen vertrouwde internetbankieren omgeving. Bij betaling via PayPal gaat u naar de PayPal website. Nadat de betalingshandeling is gedaan, krijgt u de bevestiging van uw bestelling op uw scherm. Tevens ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Verzendkosten
Bij orders in Nederland vanaf € 150,00 rekenen wij geen verzendkosten, voor orders onder dit bedrag zijn onderstaande tarieven van toepassing.
Standaard per order rekenen wij € 6,95 verzend- en verpakkingskosten. Wanneer er accu's bij uw bestelling zitten, worden de verzendkosten € 19,50 per order. Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 12,50 per order en € 29,50 bij orders met accu's naar België. Wij verzenden accu's naar Duitsland of Frankrijk in overleg.

Afhalen
Het is mogelijk om uw bestelling op afspraak af te halen in Heeg (Friesland). Bij het afronden van uw bestelling kiest u voor afhalen in Heeg. U kunt op maandag t/m vrijdag op afspraak afhalen in Heeg (De Draei 22A of Gouden Boaijum 13). Bij afhalen kunt u met pin of contant betalen. Bij afhalen worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Betaalmethodenpin logo
U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden: 
- Contant of Pin bij afhalen in Heeg
- iDEAL: eenvoudig betalen via uw eigen vertrouwde internetbankieren omgeving, www.ideal.nl
- PayPal: via credit card of uw eigen bankrekening betalen, www.paypal.nl, bij betalen via PayPal wordt 3% transactievergoeding in rekening gebracht
- MisterCash / Bancontact: speciaal voor onze Belgische klanten, bij betalen via MisterCash wordt 2% transactievergoeding in rekening gebracht
- Vooraf overmaken: na bijschrijving van het factuurtotaal op onze rekening, wordt uw bestelling verstuurd

Levertijd
Afhankelijk van de voorraadpositie bij ons of onze leveranciers, leveren wij binnen 1 tot 3 dagen uw bestelling. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan krijgt u van ons tijdig bericht.

BTW
Alle prijzen op onze website zijn vermeld inclusief BTW. Op uw orderbevestiging en factuur staat een totaalprijs exclusief BTW en het BTW bedrag apart vermeld.

Herroepen van uw aankoop
U heeft het recht om zonder opgaaf van reden na ontvangst van een product de koop alsnog kosteloos te ontbinden binnen een periode van 14 kalenderdagen. Indien u besluit tot herroeping dan dient u het herroepingsformulier in te vullen en samen met uw product te retourneren naar EBBM, De Draei 22A, 8621 CZ Heeg.

Voorwaarden
EBBM is een handelsnaam van Van Roeden Watersport. Van Roeden Watersport heeft haar eigen voorwaarden waaronder geleverd wordt. Uiteraard is op alle aankopen via onze webwinkel de Wet Verkoop op Afstand van toepassing.

De wet verkoop op afstand
Op 1 februari 2001 is de wet Verkoop op Afstand in werking getreden. Deze wet is een implementatie van de Europese regelgeving en beoogt een stroomlijning van de Europese interne markt en een betere bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten.

Deze wet heeft consequenties voor het elektronisch zakendoen in Nederland. De belangrijkste is dat de consument bij iedere e-commerce transactie een bedenktijd van 7 werkdagen krijgt om de transactie zonder opgave van redenen te herroepen. Op de leverancier wordt bovendien een uitgebreide informatieplicht gelegd. Wanneer hier niet aan voldaan wordt dan is de bedenktijd van de consument automatisch verlengd tot drie maanden voor iedere transactie. Duidelijk is dat de wet praktische consequenties kan hebben voor de bij e-commerce gebruikte algemene voorwaarden. Deze zullen in veel gevallen moeten worden aangepast. Ook de informatie die op het moment via de website wordt verschaft zal in veel gevallen niet toereikend zijn.

Let op! Wij houden ons aan de onderstaande nieuwe regels al zijn deze nog niet doorgevoerd
In de gehele Europese Unie krijgen consumenten het recht op twee weken bedenktijd voordat ze producten hoeven te retourneren mochten ze hier, om wat voor reden dan ook, toch geen prijs op stellen. Deze retourtermijn was in Nederland tot op heden nog slechts 7 werkdagen. Nu dus 14 dagen. De nieuwe retourtermijn is overigens voor zowel online als offline bestellingen in een fysieke winkel. De Europese Commissie komt vandaag met een officiële verklaring waarin melding word gemaakt van een overeenstemming over de nieuwe bedenktermijn voor consumenten in alle aangesloten lidstaten .
De tekst van de wet is beschikbaar op www.overheid.nl (zoek naar Staatsblad 617)
Algemene informatie over de wet vindt u op www.justitie.nl

Onderstaand vindt u de eisen die worden gesteld aan de leverancier wat betreft de informatieplicht. Daarnaast wordt uiteengezet wat het herroepingsrecht van de consument inhoudt.

Informatieplicht leverancier
De leverancier moet, voordat de koop wordt gesloten, de volgende informatie verstrekken:

* de identiteit van de leverancier;
* de belangrijkste kenmerken van het goed of de dienst;
* de prijs;
* de wijze van betaling en van levering;
* de eventuele leveringskosten;
* de geldigheidsduur van het aanbod of van de prijs;
* het recht van de consument om de overeenkomst binnen een bedenktijd te beëindigen;
* de minimumduur van de overeenkomst wanneer het gaat om duurzame of periodieke dienstverlening of productlevering. Uiterlijk bij de levering dient deze informatie schriftelijk te worden bevestigd aan de koper, op een duurzame gegevensdrager.

Naast voorgenoemde informatie moet de leverancier ook de volgende informatie verstrekken:

* de voorwaarden waaronder en de wijze waarop de consument van het herroepingsrecht gebruik kan maken;
* het bezoekadres van de vestiging van de leverancier waar de consument met zijn klachten terecht kan;
* after sales service en garantie;
* de voorwaarden voor de ontbinding van de overeenkomst, indien deze van onbepaalde duur is of een duur heeft van meer dan een jaar.

Herroepingrecht consument
Een van de belangrijkste bepalingen in de nieuwe wet is het herroepingsrecht van de consument. Omdat de consument vooraf geen mogelijkheid heeft een goed te zien of te testen, acht de wetgever het noodzakelijk de consument een 'bedenktijd' van zeven werkdagen te gunnen waarbinnen deze het goed zonder opgaaf van redenen kan retourneren, of in het geval van een dienst, de overeenkomst kan ontbinden.

Het is de leverancier verboden hiervoor kosten in rekening te brengen anders dan de verzendkosten.

De termijn van zeven werkdagen begint te lopen vanaf het moment dat het goed geleverd is, of in geval van dienstverlening, bij het sluiten van de overeenkomst.

Als de leverancier niet heeft voldaan aan de eerder genoemde informatieplicht, dan geldt een periode van drie maanden waarbinnen de consument het goed kan retourneren. Tussentijds kan de leverancier het defect in de informatievoorziening repareren. Vanaf het moment dat de reparatie kenbaar is gemaakt aan de consument, begint de periode van zeven werkdagen weer te lopen.

Voor bepaalde goederen en diensten geldt het herroepingsrecht niet, het moet dan gaan om:

* diensten waarvan de uitvoering, met instemming van de consument, is begonnen voor de termijn van zeven werkdagen;
* goederen of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiëlemarkt, waarop de leverancier geen invloed heeft;
* goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben;
* voor goederen of diensten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, of die snel kunnen bederven of verouderen;
* audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken;
* de levering van kranten en tijdschriften; voor de diensten van weddenschappen en loterijen.

Overige bepalingen
Naast deze verplichtingen en rechten zijn in de wet Verkoop op Afstand ook nog bepalingen opgenomen die betrekking hebben op fraude met betaalkaarten en direct marketing. Zie hiervoor www.justitie.nl

Uitzonderingen
De regels in de wet Verkoop op Afstand gelden niet voor financiële diensten. Daar zijn aparte regels voor in de maak. De regels gelden ook niet voor de bouw en verkoop van onroerend goed, distributieautomaten en geautomatiseerde handelsruimten (bijvoorbeeld automatieken), de verkoop bij opbod (bijvoorbeeld internet-veilingen) en overeenkomsten met een telefoonmaatschappij inzake het bellen met een openbare telefoon.

Daarnaast geniet alleen de consument bescherming, bedrijven, of natuurlijke personen die handelen in opdracht van een beroep of bedrijf, kunnen geen rechten ontlenen aan deze wet.

bron: ecp


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken