Home Elektromotoren Torqeedo Torqeedo Travel Torqeedo Travel 603 S kortstaart

Torqeedo Travel 603 S kortstaart

Torqeedo Travel 603 S kortstaart
0 Reviews | Review toevoegen

Kortstaart motor vergelijkbaar met 2 PK, geïntegreerde onzinkbare 500 Wh lithium accu met ingebouwde computer en GPS ontvanger, gashendelbediening met ingebouwde display en magneetsleutel, lader.

€ 1.725,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

De Torqeedo Travel 603 S is een 24V krachtige elektromotor en is te vergelijken is met een 3/4 pk benzine motor. Deze Torqeedo Travel 603 S wordt geleverd met een geintgreerde 500 Wh lithium accu en is makkelijk vast en los te koppelen dmv. halve maan scharnieren. De accu weegt nog geen 6 kg en is makkelijk mee te nemen om op te laden
Op de gashendel / tiller is een display waarbij u altijd de actuele informatie over snelheid, % van de accu, gebruikt vermogen en resterende actieradius is af te lezen.

Torqeedo motoren worden compleet vaarklaar geleverd, de prijs is voor de motor, accu en lader. Verder hoeft u dus niks bij te bestellen.

De Torqeedo Travel 603 S is geschikt voor boten bijboten en dinghies tot 4 meter. Zeilboten tot 5 meter. Maximaal gewicht tot 750 kg.

 

Vaartijden Travel 603 met de 530Wh accu
  Snelheid (km/h)* Range in km Vaartijd in uren*
Half vermogen 5.5 19.4 3:00
Vol vermogen 9.2 5.2 00:50

Vaartijden Travel 1003 C met de 915Wh accu
* Deze getallen zijn altijd afhankelijk van het type boot, de belading, propeller en omstandigheden. Aan de opgegeven snelheid en afstand zijn geen rechten te ontlenen.
 


* Torqeedo's statische stuwkracht meting is gebaseerd op de internationaal geaccepteerde ISO standaarden. De meeste andere motoren worden anders gemeten, wat resulteerd in hogere waarden. Om de statische stuwkracht getallen van Torqeedo te vergelijken met bijvoorbeeld vis/trolling motoren kunt u ongeveer 50% bij het opgegeven Torqeedo getal optellen. 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken