Reparatie Minn kota, Haswing, Torqeedo en ePropulsion

Reparatie Minn kota, Haswing, Torqeedo en ePropulsion elektrische buitenboordmotoren

Wilt u een elektrische buitenboordmotor laten nakijken, repareren of onderhouden? EBBM is het vertrouwde adres voor onderhoud en reparatie van onder andere Minn Kota, Haswing, Torqeedo en ePropulsion elektrische buitenboordmotoren. We zetten onze vakkennis en ervaring graag voor u in!

EBBM verzorgt onderhoud van diverse merken elektrische buitenboordmotoren

Elektrische motoren vergen over het algemeen veel minder onderhoud dan verbrandingsmotoren. Toch kan er altijd onverhoopt een keer iets stuk gaan of na lange tijd slijten. Omdat elektrische buitenboordmotoren nog relatief nieuw zijn, kunt u voor reparatie en onderhoud lang niet overal terecht. Daarom is het goed om te weten dat u met EBBM een betrouwbare en ervaren partner heeft, voor het onderhoud en reparatie van diverse types motoren (zowel hek- als boegmotoren) van een groot aantal merken.

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw motor

Zoals gezegd, vergen elektrische motoren veel minder onderhoud dan diesel- en benzinemotoren. Olie, filters en bougies vervangen is bijvoorbeeld allemaal niet meer nodig. Toch blijven er natuurlijk altijd wel onderdelen over die onverhoopt reparatie of onderhoud nodig hebben. Maar over het algemeen zijn de reparatie- en onderhoudskosten van elektrische motoren vele malen lager dan die van verbrandingsmotoren. Dat is een van de vele voordelen van elektrisch varen.

Het is wel zo dat u de levensduur van uw motor verlengt met regelmatig onderhoud. Het merk ePropulsion stelt bijvoorbeeld voor om, wanneer u 100 uur gevaren hebt (zeker in zout water), een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Voor andere merken gelden weer andere onderhoudsadviezen.

Onderhoud en reparatie Minn Kota, Haswing, Torqeedo en ePropulsion

Voor reparatie en onderhoud van elektrische buitenboordmotoren van onder andere de merken Minn Kota, Haswing, Torqeedo en ePropulsion kunt u bij ons terecht. Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

EBBM beschikt over een eigen repair shop, die de mogelijkheid biedt om motoren droog en nat te testen. U kunt uw motor bij ons langsbrengen, maar we bieden ook de mogelijkheid uw motor op te halen.

Dé reparatieshop voor Minn Kota

Minn Kota elektrische buitenboordmotoren, zoals de Endura serie, Ulterra, Terrova en Powerdrive boegmotoren behoren tot de meest betrouwbare én meest verkochte elektrische buitenboordmotoren. Het oorspronkelijk uit Amerika afkomstige Minn Kota is marktleider op het gebied van fluistermotoren en boegmotoren.

Minn Kota elektrische buitenboordmotoren zijn razend populair, maar er zijn nog maar weinig reparatieshops van dit merk in Nederland. Het is daarom goed om te weten dat u bij EBBM als één van de eerste bedrijven in Nederland terecht kunt voor reparatie en onderhoud aan Minn Kota motoren. EBBM medewerkers zijn hiervoor opgeleid door het technische support team van Minn Kota.

Daarom kiest u voor reparatie en onderhoud door EBBM

Met regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw toch al duurzame elektrische buitenboordmotor nog verder. Onderhoud en reparaties aan uw motor uit laten voeren door EBBM biedt nog veel meer voordelen:

 • Reparatie en onderhoud van elektrische motoren van een groot aantal merken, zoals Minn Kota, Haswing, Torqeedo en ePropulsion.
 • Eén van de weinige aanbieders van Minn Kota reparatie in Nederland. Geschoold door de specialisten van Minn Kota.
 • Eigen repair shop met de mogelijkheid om motoren droog en nat te testen.
 • Uw motor kunt u brengen of door ons laten ophalen.
 • Brede vakkennis en ervaring.
 • Altijd eerlijk en deskundig advies op maat.
 • Op afspraak kunt u 7 dagen in de week bij ons terecht.

Hoe werken wij

Een standaard onderzoeksbeurt kost €40,- 
Wij kijken waar het probleem zit van uw motor en bespreken voorafgaande aan de reparatie wat onze diagnose is en wat de kosten, levertijd van de onderdelen, etc hiervan kunnen zijn. 
Bij uw akkoord gaan wij over tot reparatie.
*kosten zijn een indicatie van de totale kosten. Wij houden u vooraf op de hoogte van een eventuele meerpijs.

Over EBBM

EBBM bestaat al sinds 2008. Met onze eigen jachthaven, showroom en reparatieruimte bieden wij een breed scala aan dienstverlening op het gebied van elektrisch varen:

 •  Verkoop van elektrische motoren, accu’s en accessoires.
 • Onderhoud en reparatie van onder andere Minn Kota, Haswing, Torqeedo en ePropulsion elektrische buitenboordmotoren.
 • Proefvaarten.
 • Ombouwen van uw sloep of ander type boot naar een elektrisch aandrijfsysteem. Wilt u uw boot zelf ombouwen naar elektrisch? We helpen we u graag op weg, bijvoorbeeld met een inbouwschema. Wilt u uw motor door ons laten inbouwen? We doen het graag voor u.

Onderhoud of reparatie Minn Kota, Haswing, Torqeedo en ePropulsion nodig? Neem contact op!

Onderhoud of reparatie nodig aan uw Minn Kota, Haswing, Torqeedo en ePropulsion elektrische buitenboordmotor? Wat uw wensen ook zijn, neem gerust contact met ons op om ze te bespreken. Bel naar +3185 27 348 38, stuur een e-mail naar info@ebbm.nl of ga naar onze contactpagina.