Home Elektromotoren Minn Kota Traxxis Modellen Traxxis 80 LBS 42" 24 volt Minn Kota

Traxxis 80 LBS 42" 24 volt Minn Kota

Traxxis 80 LBS 42" 24 volt Minn Kota
Traxxis 80 LBS 42" 24 volt Minn Kota
0 Reviews | Review toevoegen

Minn Kota Traxxis 80 LBS 42" 24 volt

€ 1.059,00
€ 960,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

De Minn Kota Traxxis 80 lbs is voorzien van een traploze snelheidsregeling en de Maximizer techniek van MinnKota waarmee het stroomverbruik wordt geminimaliseerd. Vooral bij langzaam varen (slepen bij het vissen) heeft dit enorme voordelen. Tevens zijn alle Traxxis modellen voorzien van een laadindicator waardoor u door een druk op de knop globaal de conditie van uw accu kunt zien, goed (vol), matig (halfvol), leeg of defect.
Het teleskopische handvat van de Traxxis 80 is ergonomisch gevormd. De Traxxis 80 is een 24 Volt motor en is enkel leverbaar met een 42 inch (106,7 cm) schacht leverbaar.

Alle Traxxis modellen zijn voorzien van een batterij indicator die door een simpele druk op een knop een indicatie geeft van de accuconditie.

Het vernieuwde bracket van de Traxxis 80 is een verbetering t.o.v. de oude modellen. Als je het lifthendel indrukt wordt ook de motor iets opgetilt. Bij deze modellen rust de motor op de vergrendeling en helpt het gewicht van de motor het kantelsysteem te vergrendelen. Als de motor eenmaal de eerste drie tanden voorbij is, kan de hendel worden losgelaten en 'klikt' de motor verder en kan met een hand worden binnen-/opgehaald.

Op de Traxxis motoren zit 2 jaar fabrieksgarantie van Minn Kota.
Bestel eventueel hier onder bij opties meteen een zekeringset met extra korting.
Een zekering is verplicht om te voldoen aan de garantievoorwaarden van Minn Kota.


Bent u op zoek naar een complete set, bestaande uit de motor, een accu, een acculader en een zekeringset? dan kunt u hieronder alle toebehoren direct meebestellen tegen een scherpe prijs!
Ook kunt u voordelig een accubak, Trolling Motor Power Center of verlengde motorkabels meebestellen.

Staan uw wensen niet bij de opties vermeldt? Vraag dan bij ons vrijblijvend een prijsopgave op via het contactformulier en u wordt voorzien van een gedegen advies!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken