Home Complete vaarsets Budget sets Haswing Complete Set Haswing Protruar 1pk met accu, lader, accubak & zekering

Complete Set Haswing Protruar 1pk met accu, lader, accubak & zekering

Complete Set Haswing Protruar 1pk met accu, lader, accubak & zekering
0 Reviews | Review toevoegen

Het beste is bij elkaar uitgezocht zodat u direkt het water op kan om te gaan varen. Set is compleet, motor/accu/lader/accubak en zekering. GRATIS VERZENDING!

€ 735,90
€ 589,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Complete vaarset: Haswing Protruar 1pk 35" (90cm) met 105Ah semi-tractie accu, 10 ampère acculader, accubak en zekering. Met deze voordelige set hebt u alles in huis om meteen het water op te kunnen!
 
De Haswing Protruar weegt 8,2 kg maar heeft toch voldoende stuwkracht voor een maximale waterverplaatsing zo´n 700 kg / boten tot 6 mtr. De meestgebruikte toepassing is echter voor visboten, roeiboten en voor rubberboten. De maximaal haalbare snelheid ligt op een 6 tot 7 km/uur. Bij een rubberboot met een rechte spiegel zal de max snelheid rond de 5 - 6 km/uur liggen.
Het stroomverbruik op vol vermogen is ca. 45 Ampere en ca 50 Ampere bij het op gang komen. Daarmee kan met een 105 Amp/uur deep/cycle accu ongeveer 1,5 uur op vol vermogen worden gevaren. Echter op de laagste stand kan dan wel tot 6 uur worden gevaren.

De Protruar 1pk is verkrijgbaar met een 35" / 90 cm schacht.
De Haswing Protruar 1pk is uitgerust met een testknop voor de accu indicatie en heeft een uitschuifbare en kantelbare tiller.
Dit model heeft een traploze snelheidsregeling (dus geen standenschakelaar) en is tevens voorzien van een borstelloze motor, waardoor het onderhoud tot een minimum gereduceerd is.

Op alle Haswing motoren zit 2 jaar garantie.

Inhoud van de set:
De set wordt compleetgeleverd met een VMF semi-tractie accu 12V 105 ampère met bij passende Minn Kota MK110 10 ampère acculader en een accubak. Om de motor te beschermen (en voor behoud van de garantie van de motor) is een zekering nodig.
In deze set hebben we daarom ook een accupoolzekering van 50A verwerkt.

Dit betekent ZORGELOOS varen en genieten.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken