Home Op uitnodiging van de Snoekstudiegroep

Op uitnodiging van de Snoekstudiegroep

Op uitnodiging van de Snoekstudiegroep

Zoveelzijdig de watersport is, zoveelzijdig is EBBM ook.

Ja, wij hebben alles op het gebied van elektro motoren. Wij adviseren, bouwen, repareren, gaan op proefvaart. Dit doen wij voor een ieder die dit wenst.
Wij maken normaal geen onderscheid maar in dit geval wel..

Uitnodiging SNB regio Friesland

Onze service staat hoog in het vaandel en iedereen is voor ons gelijk. Toch op uitnodiging kunnen we ons iets meer specialiseren op een bepaalde groep. Zo kreeg EBBM onlangs een uitnodiging om een presentatie te geven aan een kleine groep Snoekvissers. In dit geval de Snoekstudiegroep Nederland en Belgie, regio friesland. Hoe leuk is dit!
Geen moment getwijfeld en de uitnodiging geaccepteerd.

Uitnodiging wordt Uitdaging

Na wat research ben ik begonnen aan de presentatie die, eerlijk is eerlijk, wat moeilijk op gang kwam. Ik wilde geen koude sales maar praktisch informatie geven. Uiteindelijk mijn "draei" gevonden in het verhaal. Nuttige tips, ideeen en installatie mogelijkheden en het uitdiepen van diverse producten, leidde naar een golf van complimenten.
Een zeer geslaagde avond voor mij en mijn collega.


In de wereld van "de visser".

Nieuwsgierig als ik ben, heb ik de uitnodiging aanvaard om eens mee te gaan aan boord van een Fully equipte vissersboot.
Voor de leken onder ons, dit zijn boten die volledig hun eigen route kunnen varen. Dit gaat natuurlijk een hele ervaring worden,zeker als ik dan ook nog een SNOEK  zou vangen, uiteraard zal ik hier een stukje aan wijden.

Klik hier voor het verslag van de SNB

 

 

  Bodil van Roeden     15-05-2018 12:05     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken