Home Accu's & laders Accu's Lithium Accu's Rebelcell Rebelcell outdoorbox 12.70

Rebelcell outdoorbox 12.70

Rebelcell outdoorbox 12.70
0 Reviews | Review toevoegen

AANBIEDING! € 100 KORTING. Robuuste Outdoorbox (geassembleerd in NL) inclusief 12V70 AV li-ion accu. Speciaal ontwikkeld voor 'outdoor' gebruik en ideaal als portable energiebron voor kamperen, hengel


€ 999,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Vaartijd: indicatieve gebruikstijd bij normaal gebruik (lage versnelling tot halve kracht) is  2-5 uur bij continu gebruik van een 55 Lbs elektromotor. De daadwerkelijke vaartijd hangt af van de belading van de boot, weerstomstandigheden, golfslag en type en wijze van gebruik van de elektromotor. Varen in lagere snelheid kan de vaartijd meer dan verdubbelen!. De accu kan qua vaartijd een lood-accupakket tot maximaal 12V130Ah vervangen (indien gebruikt in overeenstemming met richtlijnen fabrikant. Voor de meeste lood-accu's is dit een maximale ontlading van 50%-70%). 
 • Topprestaties: hoge stuwkracht ook als accu bijna leeg is en tot 100% te ontladen zonder nadelig effect op prestaties of levensduur 
 • Hoog gebruiksgemak: spatwaterdicht (IP65), lichtgewicht en compact, 1 klik aansluiting van elektromotor en acculader, seperate USB lader. Kan gebruikt worden met 'standaard' AC-DC omvormers.
 • Flexibel laden: snel en tussentijds te laden (binnen 4-5 uur vol met 20A lader). Laden via zonnepaneel mogelijk (met speciale laadregelaar).
 • Compact en lichtgewicht: de Outdoorbox weegt slechts 9.0 kg
 • Betrouwbaar en lange levensduur: ingebouwde misbruikbescherming (tegen te diep ontladen, overvoltage, hoge temperatuur etc.) door BMS en levensduur tot wel 10 seizoenen lang
 • 2 jaar garantie
BIJ DEZE OUTDOORBOX WORDT EEN BIJPASSENDE LADER AANGERADEN. Acculader 20A: met blauwe ANEN connector voor 1 klik aansluiting op de  Outdoorbox 12.70 AV.

 

LET OP! LEES DE ONDERSTAANDE INFORMATIE DOOR VOORDAT U HET PRODUCT KOOPT:

 • LET OP!: laden is alleen mogelijk met een li-ion acculader met CC/CV laadprofiel (12.6V max 35A) met blauwe ANEN stekker. Andere stekkers zoals de grijze of gele ANEN stekker zijn niet compatible met de aansluiting van de Outdoorbox 12.70 AV. 
 • Gebruik alleen de blauwe ANEN stekker verbinding om uw elektromotor aan te sluiten op de Outdoorbox 12.70 AV. Sluit dus nooit de elektromotor aan op de 12V aansluiting, deze is daarvoor niet geschikt! 
 • Gebruik een passende zekering indien je je dieptemeter aansluit op de 12V uitgang!
 • De accu is spatwaterdicht volgens de IP65 norm en kan in de regen blijven staan. Let wel op dat de Outdoorbox 12.70 AV goed gesloten is en er geen vuil tussen de pakking zit. Zorg er ook voor dat de 12V aansluitingen nooit in een laag water staan! Deze aansluitingen zijn spatwaterdicht mits de afdichtdoppen gesloten zijn, maar niet geschikt om in een laag water te staan!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken