Home Accu's & laders Acculaders CTEK CTEK LITHIUM XS LiFePO4 acculader 13.8/14.4 Volt / 5 Ampère

CTEK LITHIUM XS LiFePO4 acculader 13.8/14.4 Volt / 5 Ampère

CTEK LITHIUM XS LiFePO4 acculader 13.8/14.4 Volt / 5 Ampère
0 Commentaires | Ajouter un commentaire

De CTEK LITHIUM XS is een geavanceerde processorgestuurde acculader die speciaal is ontwikkeld om lithium ijzer fosfaat (LiFePO4) accu's op te laden en te onderhouden voor optimale prestaties en een l


€ 155,00
€ 149,00
Prix par stuk

 

Quantité : 
Commander

| Plus

De CTEK LITHIUM XS is een geavanceerde processorgestuurde acculader die speciaal is ontwikkeld om lithium ijzer fosfaat (LiFePO4) accu's op te laden en te onderhouden voor optimale prestaties en een langere levensduur. Met een laadstroom tot 5A is de CTEK LITHIUM XS extreem flexibel en geschikt voor het opladen van LiFePO4 accu's van 5Ah tot 60Ah (onderhoudsladen tot 120Ah).

Deze acculader is eenvoudig in het gebruik en begint na het aansluiten automatisch met opladen. Bij aanvang van het opladen zal de LITHIUM XS automatisch de eventueel aanwezige elektronica voor laagspanningsbeveiliging (accubeheersysteem) resetten, zonder dat de accu hoeft te worden losgekoppeld van het voertuig. Het opladen kan op elk gewenst moment handmatig opnieuw worden gestart door op de "RESET"-knop te drukken.

De CTEK LITHIUM XS is een volautomatische acculader waar u na het aansluiten geen omkijken meer naar hebt. De acculader heeft 8 oplaadstappen, waaronder een test om te controleren of de LiFePO4 accu lading kan accepteren en vasthouden, een unieke maximalisatiestap om de volledige accucapaciteit te herstellen en een gepatenteerde stap voor onderhoudsladen, waarmee u ook na maanden inactiviteit verzekerd bent van maximale accuprestaties. De vonkvrije LITHIUM XS is spatwater- en stofdicht (IP65), is eenvoudig en veilig te gebruiken, beschermt de voertuigelektronica en is beveiligd tegen omgekeerde polariteit en kortsluiting. De LITHIUM XS wordt geleverd met 5 jaar garantie.
 
Nominale spanning AC 220–240VAC, 50–60Hz
Oplaadspanning 13.8/14.4V gelijkstroom
Laadstroom 5A max
Netspanning 0,65A rms (bij volle laadstroom)
Drainlekstroom <1Ah/maand
Omgevingstemperatuur -20°C tot +50°C, de uitvoer wordt bij hoge temperaturen automatisch gereduceerd
Ladertype Achtstaps, volautomatische laadcyclus
Soorten accu's 12V LiFePO4-accu's
Accuvermogen 5–60Ah, max. 120Ah voor onderhoud
Afmetingen 168 x 65 x 40mm (L x B x H)
Isolatieklasse IP65
Gewicht 0,6 kg

Commandé par:

Ajouter un commentaire

Ce commentaire n'a pas encore été publié car il doit d'abord être validé par un administrateur. Lorsqu'il aura été approuvé, il apparaîtra sur cette page .

Aucun commentaire trouvé.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken