Home Elektromotoren Minn Kota Endura Modellen Endura C2 40 Lbs 36 inch 12V Minn Kota

Endura C2 40 Lbs 36 inch 12V Minn Kota

Endura C2 40 Lbs 36 inch 12V Minn Kota
0 Reviews | Review toevoegen

MinnKota Endura C2 40 LBS 36 inch 12V hekmotor / trollingmotor

Verwachte levertijd

3 dag(en)

€ 309,00
€ 296,50
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

| Meer

De Endura 40 weegt rond de 12 kg en is sterk genoeg voor boten met een maximale waterverplaatsing van zo'n 700 kg. Daarmee is dit model sterk genoeg voor zeilboten met zo'n 4,5 meter lengte. Met een 105 Amp/uur accu kan met een endura 40 tussen de 2 en 9 uur gevaren worden, afhankelijk van de snelheid. Het stroomverbruik op vol vermogen is ca. 39 Ampere voor de Endura 40. Bij het op gang komen is het stroomverbruik ca. 10% hoger. Deze motoren worden worden veel gebruikt voor roei- en visboten en voor kleinere zeilboten als thuiskomertje of om de haven in- en uit te varen.

De Minn Kota Endura 40 is enkel verkrijgbaar met een 36 inch schacht (kortstaart) maar doordat de diepgang instelbaar is, kunnen deze motoren ook zonder problemen gebruikt worden voor boten met diverse spiegelhoogtes.
 
De Minn Kota Endura 40 is geschikt voor:
- kano t/m 4,5 meter
- rubberboot t/m 3 meter
- polyester roeiboot t/m 3,5 meter
- open zeilboot t/m 4 meter
- stalen roeiboot t/m 2,5 meter
Niet geschikt voor:
- kajuit zeil- of motorboot
- varen op groot open water
De Minn Kota Endura 40 verbruikt circa 25 Ampère op stand 4 (75% van vermogen), met een 100 Ah loodaccu kunt u op die stand plus minus 2,4 uur varen

Op de Endura modellen wordt 2 jaar garantie verstrekt.
Bestel eventueel hier onder bij opties meteen een zekeringset met extra korting. Een zekering is verplicht om te voldoen aan de garantievoorwaarden van Minn Kota.

Bent u op zoek naar een complete set, bestaande uit de motor, een accu, een acculader en een zekeringset? Kijk dan bij complete vaarsets voor onze scherpe set aanbiedingen!

Ook kunt u hieronder voordelig een accubak, Trolling Motor Power Center of verlengde motorkabels meebestellen.

Staan uw wensen niet bij de opties vermeldt? Vraag dan bij ons vrijblijvend een prijsopgave op via het contactformulier en u wordt voorzien van een gedegen advies!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Voor meer informatie kunt u onderaan de pagina op Privacy & Cookies klikken