Boegmotoren

Boegmotoren
Hier vindt u alle boegmotoren die wij aanbieden van Minn Kota.
Minn kota levert motoren met voetpedaal, I-pilot en I-Pilot Link.

Daarnaast is Minn Kota net uit gekomen met BT (Bluetooth)I pilot Link, het nieuwe systeem dat communicatie mogelijk maakt tussen de I pilot en uw Hummingbird fishfinder systeem, als u deze motoren wilt bestellen neem dan contact met ons op.
 


Om tot de juiste aanschaf over te gaan is het verstandig rekening te houden met de onderstaande tabel voor het kiezen van de juiste staartlengte.

De extra compacte i-Pilot Micro Remote werkt samen met de Minn Kota i-Pilot en i-Pilot Link en geeft snelle toegang tot de SpotLock (ankerfunctie), snelheid, propeller, aan/uit, Autopilot en de ''haas'' (snel wegvaren).

De i-Pilot Micro Remote past op iedere Minn Kota boegmoter met i-Pilot of i-Pilot Link. Dus op de Ulterra, Terrova, Powerdrive V2, Riptide Ulterra, Riptide ST en Riptide SP in i-Pilot of i-Pilot Link Combo uitvoering. 


Boeghoogte en aanbevolen staartlengte
Boeghoogte tot de waterlijn Aanbevolen schachtlengte
0 - 40 cm 91 cm
40 - 55 cm 107 - 114 cm
55 - 71 cm 122 - 132 cm
71 - 86 cm 132 - 157 cm


Per model staan de verschillende opties bij het product zelf onderin in de optielijst:
  • staartlengtes
  • versie met I-pilot
  • US2
  • meteen boegmontage plaat meebestellen
  • complete set met lader, accu en zekering met flinke korting
Is een optie niet duidelijk of wilt u een andere set, u bent van harte welkom om bij ons langs te komen in Heeg of neem contact op met ons.

Wij kunnen u ook helpen om systemen te installeren. U kunt op afspraak uw boot bij ons langs brengen. In overleg kunnen wij ook op uw gewenste locatie langskomen. Hiervoor rekenen wij vervoerskosten.